Vacances de luxe en Turquie avec Pegase

Turkije, een weelde aan cultuur en genieten

Een paradijs voor liefhebbers van geschiedenis, cultuur en stranden

Ontdek Turkije

Turkije, met een voet in Europa én Azië, is al millennia lang een brug tussen de continenten. Deze unieke positie heeft een schitterende en bruisende mengeling van cultuur en geschiedenis opgeleverd. Op een vakantie in Turkije moet u niet kiezen tussen het bezoeken van historische sites, winkelen, of zonnekloppen. Alles is mogelijk.

Dankzij haar locatie en uitgestrekte vorm heeft Turkije lange en zeer diverse kusten. De Turkse Riviera is één van de meest populaire bestemmingen voor een vakantie in Turkije. De pijnboom-omzoomde kusten zijn met goede reden iconisch. Ook de Egeïsche kust is een prachtige plek voor een vakantie in Turkije. De ene dag verdwalen in Griekse mythologie en de volgende dag watersport en op het strand liggen? Waarom niet. Met de luxe hotels en resorts die Pegase voor u selecteerde bent u de baas over uw vakantie in Turkije.

Ook voor zij die intens genieten van de lokale keuken is Turkije een perfecte vakantiebestemming. Laat uw smaakpapillen verwennen door de rijke en frisse Turkse keuken, en proef zeker het gekruide lamsvlees. Aan een dessert toe? De baklava en Turks fruit zijn nog lekkerder op een terrasje met uitzicht op zee. Gaat u mee?

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.