Vacances de luxe en Turquie avec Pegase

Turkije, een weelde aan cultuur en genieten

Een paradijs voor liefhebbers van geschiedenis, cultuur en stranden
Terug naar het overzicht

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

Turkije, met een voet in Europa én Azië, is al millennia lang een brug tussen de continenten. Deze unieke positie heeft een schitterende en bruisende mengeling van cultuur en geschiedenis opgeleverd. Op een vakantie in Turkije moet u niet kiezen tussen het bezoeken van historische sites, winkelen, of zonnekloppen. Alles is mogelijk.

Dankzij haar locatie en uitgestrekte vorm heeft Turkije lange en zeer diverse kusten. De Turkse Riviera is één van de meest populaire bestemmingen voor een vakantie in Turkije. De pijnboom-omzoomde kusten zijn met goede reden iconisch. Ook de Egeïsche kust is een prachtige plek voor een vakantie in Turkije. De ene dag verdwalen in Griekse mythologie en de volgende dag watersport en op het strand liggen? Waarom niet. Met de luxe hotels en resorts die Pegase voor u selecteerde bent u de baas over uw vakantie in Turkije.

Ook voor zij die intens genieten van de lokale keuken is Turkije een perfecte vakantiebestemming. Laat uw smaakpapillen verwennen door de rijke en frisse Turkse keuken, en proef zeker het gekruide lamsvlees. Aan een dessert toe? De baklava en Turks fruit zijn nog lekkerder op een terrasje met uitzicht op zee. Gaat u mee?

Ontdek de Turkse Rivièra

Een van de populairste vakantieregio's in Turkije. De Turkse Riviera biedt u groene pijnboombossen, statige bergen met besneeuwde toppen en diepe ravijnen. Alle landschappen eindigen in de turkoois blauwe zee waar kleinere baaien en witte zandstranden afwisselen met heldere kiezelwateren.

Ontdek onze hotels in de Turkse riviera

Ontdek Dalaman

Een azuurblauwe zee, prachtige baaien en lange stranden omgeven door groene bergketens… De Egeïsche Kust spreekt tot de verbeelding en Dalaman biedt er alles voor een zorgeloze vakantie in een prachtige omgeving.

Ontdek een van de mooiste landschappen van Turkije die zowel de natuurliefhebber als wie houd van avontuur weet te bekoren.


Ontdek onze hotels in Dalaman

Ontdek Bodrum

Bodrum, een aantrekkelijke badplaats, ideaal voor een luxueuze zomervakanties. Denk aan een turquoise zee bezaaid met jachten, elegante promenades en kronkelende straatjes vol met cocktailbars en visrestaurants. Ontdek de prachtige stranden en vergeet de schitterende glorie van Bodrum niet: een prachtig 15e-eeuws kasteel in de baai.

Ontdek onze hotels in Bodrum