Vacances de luxe en Turquie avec Pegase

Turkije, een weelde aan cultuur en genieten

Een paradijs voor liefhebbers van geschiedenis, cultuur en stranden

Ontdek Turkije

Turkije, met een voet in Europa én Azië, is al millennia lang een brug tussen de continenten. Deze unieke positie heeft een schitterende en bruisende mengeling van cultuur en geschiedenis opgeleverd. Op een vakantie in Turkije moet u niet kiezen tussen het bezoeken van historische sites, winkelen, of zonnekloppen. Alles is mogelijk.

Dankzij haar locatie en uitgestrekte vorm heeft Turkije lange en zeer diverse kusten. De Turkse Riviera is één van de meest populaire bestemmingen voor een vakantie in Turkije. De pijnboom-omzoomde kusten zijn met goede reden iconisch. Ook de Egeïsche kust is een prachtige plek voor een vakantie in Turkije. De ene dag verdwalen in Griekse mythologie en de volgende dag watersport en op het strand liggen? Waarom niet. Met de luxe hotels en resorts die Pegase voor u selecteerde bent u de baas over uw vakantie in Turkije.

Ook voor zij die intens genieten van de lokale keuken is Turkije een perfecte vakantiebestemming. Laat uw smaakpapillen verwennen door de rijke en frisse Turkse keuken, en proef zeker het gekruide lamsvlees. Aan een dessert toe? De baklava en Turks fruit zijn nog lekkerder op een terrasje met uitzicht op zee. Gaat u mee?

Ontdek de Turkse Rivièra

Een van de populairste vakantieregio's in Turkije. De Turkse Riviera biedt u groene pijnboombossen, statige bergen met besneeuwde toppen en diepe ravijnen. Alle landschappen eindigen in de turkoois blauwe zee waar kleinere baaien en witte zandstranden afwisselen met heldere kiezelwateren.

Bekijk alle reizen naar de Turkse Rivièra

Ontdek Bodrum

Bodrum, een aantrekkelijke badplaats, ideaal voor een luxueuze zomervakanties. Denk aan een turquoise zee bezaaid met jachten, elegante promenades en kronkelende straatjes vol met cocktailbars en visrestaurants. Ontdek de prachtige stranden en vergeet de schitterende glorie van Bodrum niet: een prachtig 15e-eeuws kasteel in de baai.

Bekijk alle reizen naar Bodrum

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Calista Luxury Resort

 • Turkije, Turkse Rivièra

Ali Bey Resort

 • Turkije, Turkse Rivièra

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges