Informatie voor reizigers

De eerste prioriteit van Pegase is de veiligheid en gemoedsrustvan onze klanten verzekeren.

 

Gezien de huidige coronapandemie zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen te nemen:

 

  • Afreizen tot en met 31 maart:

Wij zijn genoodzaakt alle afreizen tot en met 31 maart te annuleren. Alle klanten worden persoonlijk geïnformeerd.

 

  • Afreizen april

Alle afreizen tot en met 30/04 worden geannuleerd. Wij contacteren u voor elk dossier dat geannuleerd moet worden. Klanten hebben recht op een Corona-waardebon ter waarde van het volledige bedrag. De Corona-waardebon is onbeperkt geldig.

 

  • Afreizen mei

Gezien de beslissing van TUI Fly om alle vluchten te annuleren tot en met 10 mei, zijn wij ook genoodzaakt onze afreizen met TUI Fly vluchten te annuleren tot en met 10 mei. Wij contacteren alle dossiers die geannuleerd moeten worden. Klanten hebben recht op een Corona-waardebon ter waarde van het volledig betaalde bedrag. De Corona-waardebon is onbeperkt geldig. Voor alle andere afreizen in mei wachten wij op een bericht van onze leveranciers en partners. Van zodra een luchtvaartmaatschappij zijn vluchten annuleert en/of het hotel laat weten dat het gesloten blijft, nemen wij contact met u op. Alle dossiers worden van nabij opgevolgd door het Pegase team.

 

  • Afreizen mei/juni

Onze reservatiedienst wordt overspoeld met vragen over de afreizen van mei en juni. Het is zo dat er momenteel nog annulatie- en/of wijzigingskosten zijn op de vluchten, en er geen duidelijkheid is of de coronavoucher hiervoor ook geldig is. We kunnen momenteel enkel dossiers annuleren en wijzigen voor mei/juni waarbij al duidelijkheid bestaat over de annulatie van de vluchten (bv. Emirates) en/of sluitingen van hotels. Wij vragen u onze reservatiedienst enkel voor de meest urgente situaties te contacteren. Van zodra meer informatie delen wij dit onmiddellijk met u.

 

  • Dossier wijzigen:

Wij zijn uiteraard volledig flexibel in wijzigen van boekingen. We merken op dat veel klanten hun dossier willen wijzigen van maart/april naar juni. Gezien bepaalde luchtvaartmaatschappijen wijzigen vaak maar 1x toelaten, en de situatie mei-juni nog bijzonder precair is, vragen wij om te wijzigen naar ten vroegste juli.

 

  • Waardebon

Wij vergoeden uw geannuleerde reis met een Corona-waardebon ter waarde van het volledig bedrag, die onbeperkt geldig is.

 

  • Pegase team

Het Pegase team is volledig operationeel en werkt volgens de nodige voorzorgsmaatregelen. Wij vragen u ook onze reservatiedienst enkel voor de meest urgente situaties te contacteren gezien de grote drukte.


Alvast bedankt voor uw begrip, en we wensen u heel veel moed en sterkte in deze moeilijke periode!