Informatie voor reizigers

De eerste prioriteit van Pegase is de veiligheid en gemoedsrust van onze klanten verzekeren.

 

Gezien de huidige coronapandemie zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen te nemen waarover wij u willen informeren:

 

  • Afreizen mei/juni/juli/augustus

Wij zijn genoodzaakt alle afreizen met TUIfly tot en met 18 juni te annuleren en alle afreizen met Brussels Airlines zijn geannuleerd tot en met 14 juni. Wij contacteren alle betrokken dossiers die geannuleerd moeten worden. Klanten hebben recht op een Corona-waardebon ter waarde van het volledig betaalde bedrag. De Corona-waardebon is onbeperkt geldig. Onze reservatiedienst wordt overspoeld met vragen over de afreizen van juni, juli en augustus. Het is zo dat er momenteel nog annulatie- en/of wijzigingskosten zijn op de vluchten, en er geen duidelijkheid is of de coronavoucher hiervoor ook geldig is. We kunnen momenteel enkel dossiers annuleren en wijzigen voor mei/juni waarbij al duidelijkheid bestaat over de annulatie van de vluchten (bv. Thai Airways) en/of sluitingen van hotels. Wij vragen u onze reservatiedienst enkel voor de meest urgente situaties te contacteren. Van zodra meer informatie delen wij dit onmiddellijk met u. Alle dossiers worden van nabij opgevolgd door het Pegase team.

 

  • Dossier wijzigen:

Wij zijn uiteraard volledig flexibel in wijzigen van boekingen. We merken op dat veel klanten hun dossier willen wijzigen van april naar juni. Gezien bepaalde luchtvaartmaatschappijen wijzigen vaak maar 1x toelaten, en de situatie mei-juni nog bijzonder precair is, vragen wij om te wijzigen naar ten vroegste juli.

 

  • Pegase team

Het Pegase team is volledig operationeel en werkt volgens de nodige voorzorgsmaatregelen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:30 – 17:00 op het nummer 09/345 40 05 of via [email protected]

 

Voor verdere informatie consulteer het Pegase Corona informatiecentrum.

Alvast bedankt voor uw begrip, en we wensen u heel veel moed en sterkte in deze moeilijke periode!