Pegase luidt de zomer extra luxueus in...

Vroeg reserveren biedt u de opportuniteit om in alle gemoedsrust af te tellen naar uw welverdiende vakantie. U kunt rekenen op onderstaande voordelen:

Vroegboekkorting tot € 800 p.p.

Het loont om uw vakantie vroeg te boeken. U geniet namelijk van een exclusieve korting tot wel € 800* per persoon bovenop de bovenvermelde kamerupgrade.

Exclusieve kamertypes

Indien u tijdig uw vakantie vastlegt, geniet u van een ruime keuze aan de mooiste kamertypes, van kamers met balkon of zeezicht tot minisuites en gezinskamers. En die keuze blijft gegarandeerd!

Wijzigen tot 7 dagen voor afreis
Flexibiliteit is voor ons het hoogste goed, zelfs indien uw vakantie reeds gereserveerd is. U kunt tot 7 dagen voor uw vertrek zowel uw afreisdata, bestemming als hotel kosteloos wijzigen.

Lanceringsvoordeel
U geniet van een exclusief lanceringsvoordeel ter waarde van € 150 p.p.* Let op, deze actie is slechts geldig t.e.m. 29/02, dus weer er snel bij!

*Voorwaarden: Geldig voor afreizen tussen 02/04/2020 en 31/10/2020. Minimumdossierwaarde: 2.000 EUR. De korting van 150 EUR is geldig per vol betalende volwassene (18+). Enkel geldig voor nieuwe boekingen. U geniet automatisch van dit lanceringsvoordeel, gezien deze direct verschijnt in het prijsdetail.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Anantara Qasr Al Sarab Desert Resort

 • Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges