Rondreizen

Luxe rondreizen

Bent u op zoek naar een luxe rondreis? Bij Pegase maken wij uw rondreis volledig op maat, volgens uw wensen en noden. Tijdens een luxe rondreis hebt u de mogelijkheid om alles uit uw vakantie te halen en optimaal te genieten van alle rust en comfort. 

Bovendien kunt u kiezen uit een ruim aanbod bestemmingen. Zo kunt u een nijlcruise maken in Egypte of een rondreis door Zuid-Afrika. Wat u ook in gedachten heeft, u kunt steeds rekenen op onze expertise en creativiteit om uw dromen vorm te geven. 

Heeft u interesse in een rondreis? Maak een persoonlijke afspraak met onze Luxury Travel Advisors via het nummer 09 248 67 06 of via [email protected]

Egypt

Rondreis Egypte

Een rondreis door Egypte is de ideale manier om Egypte en al haar bijzondere schatten te ontdekken.Vaar over de langste rivier van de wereld, de mystieke Nijl, en beleef een unieke reis. Bezoek bijzondere plaatsen zoals Luxor en Aswan en tal van culturele hoogtepunten waaronder de graven in de Vallei der Koningen.

Lees meer

Rondreis Zuid-Afrika

Een rondreis Zuid-Afrika is een droom van velen. Zuid-Afrika is een gastvrije en inspirerende bestemming waar natuur, cultuur en avontuur gemakkelijk in één reis te combineren zijn. Ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking, de authenticiteit van de dorpen en tradities. Droom weg bij de prachtige landschappen en ga in de talrijke wildparken op zoek naar de Big 5. Ontdek de vele verborgen parels en proef de uitmuntende gastronomische gerechten, steeds gepaard met heerlijke lokale wijnen.

Lees meer

Rondreis Kaapstad

Tijdens een rondreis door Kaapstad en omgeving, wordt u het hele jaar door verwonderd door buitengewoon natuurschoon, kunt u zeehonden, dolfijnen en pinguïns spotten, picknicken tussen de wijngaarden en ultiem genieten van een rijke gastronomie. Op deze rondreis worden al uw zintuigen geprikkeld. Laat u verrassen door de vele smaken, kleuren en geuren, duik dieper de cultuur in en maak onvergetelijke uitstappen naar het Kaapse Schiereiland, de Wijnlanden en Hermanus. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten…

Lees meer

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.