Rondreizen

Luxe rondreizen

Bent u op zoek naar een luxe rondreis? Bij Pegase maken wij uw rondreis volledig op maat, volgens uw wensen en noden. Tijdens een luxe rondreis heeft u de mogelijkheid om alles uit uw vakantie te halen en optimaal te genieten van alle rust en comfort. 

Bovendien kunt u kiezen uit een ruim aanbod bestemmingen. Zo kunt u een nijlcruise maken in Egypte, eilandhoppen in Griekenland, met uw familie rondtrekken in Azië of een safari-avontuur beleven Zuid-Afrika. Wat u ook in gedachten heeft, u kunt steeds rekenen op onze expertise en creativiteit om uw dromen vorm te geven. 

Heeft u interesse in een rondreis? Wij zien de invulling van uw ultieme getaway als een avontuur dat we samen aangaan! Maak een persoonlijke afspraak met onze Luxury Travel Advisors via het nummer 09 248 67 06 of via [email protected]

Ontdek het nieuwe Pegase Tailored magazine

Van exclusieve rondreizen en combinatiereizen tot eilandhoppen… In het Pegase Tailored magazine nemen we u mee op luxueuze avonturen naar Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. 

Wie een Pegase Tailored vakantie boekt tussen 20/06/2024 en 31/08/2024, ontvangt een luxe geurset cadeau van Atelier Rebul. Deze verrijkende geuren brengen u alvast in tropische sferen...

Lees magazine

Rondreizen Midden-Oosten

Schilderachtige woestijnlandschappen, eindeloze wadi’s, geurige souks en adembenemende kustlijnen; tijdens een luxe vakantie in het Midden-Oosten worden uw zintuigen betoverd. Hier ontdekt u de wonderen van de wereld, vindt u uitersten en extremen en smelten eeuwenoude schatten en tradities samen met futuristische architectuur.

Ontdek rondreizen Midden-Oosten

Rondreizen Europa

Rondreizen door Europa is verrassend en enorm veelzijdig. In relatief korte afstand ontdekt u eeuwenoude schatten en combineert u authentieke dorpen met steden die wereldwijde faam genieten. Rijd door prachtige en afwisselende landschappen. Ontdek glinsterende kusten, verborgen baaien, mystieke meren en imposante bergen en proef de traditionele keukens die veelal gepaard gaan met fantastische lokale wijnen.

Ontdek rondreizen Europa

Rondreizen Azië

Van uitgestrekte rijstterrassen en smaragdgroene zeeën tot bruisende, exotische steden als Bangkok, Hanoi en Siem Reap. Onze goed georganiseerde rondreizen door Azië nemen u mee naar een andere wereld. Ontdek culturen die anders zijn dan de onze, laat u verrassen door de gastvrijheid van de bevolking en laat u verwonderen door de geschiedenis en eeuwenoude tradities, die vandaag de dag nog steeds belangrijk zijn in het dagelijkse leven.

Ontdek rondreizen Azië

Rondreizen Afrika

Laat u verwonderen door natuurschoon, overnacht in de beste lodges en hotels, maak kennis met de goedlachse bevolking en geniet van de rijke gastronomie. Tijdens onze rondreizen door Afrika worden al uw zintuigen geprikkeld. Laat u verrassen door de vele smaken, kleuren en geuren, duik dieper de cultuur in en ga op ontdekking naar eeuwenoude schatten en bijzondere diersoorten. 

Ontdek rondreizen Afrika

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.