Iberostar Hotels & Resorts

Prachtige hotels & resorts op fantastische locaties
Pegase presenteert u een ruim aanbod uitstekende Iberostar Hotels & Resorts op verschillende vakantiebestemmingen over de hele wereld.
Laat u verrassen door de beste strandhotels en stadshotels die Iberostar te bieden heeft.

Waarom kiezen voor Iberostar en Pegase

Iberostar Hotels & Resorts is een toonaangevende hotelketen met meer dan 100 vier- en vijfsterren hotels op de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. Hun Grand categorie staat voor het hoogste niveau van luxe en uitmuntendheid. Geniet van een all-inclusive vakantie met uw familie, partner of vrienden in een van de Grand hotels in Tenerife, aan de Costa del Sol, in Cuba, Mexico, Brazilië of de Dominicaanse Republiek. Of dompel uzelf onder in de geschiedenis en traditie van een bestemming als Montenegro.

Pegase staat voor exclusief reizen met oog voor de fijne details in het leven. Wij hechten veel belang aan deze details, want ze garanderen u totale gemoedsrust ga. Kiezen voor Pegase is kiezen voor een luxe pakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Wij regelen alles voor u, zodat u enkel hoeft te genieten van comfort, ontspanning en tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie rekent u steevast op een aantal privileges, die altijd inbegrepen zijn.

Duurzamer reizen: Wave of Change

Wave of Change is het ambitieuze en toonaangevende programma van Iberostar Hotels & Resorts voor schonere oceanen en een verantwoord toerisme. Dit doen ze door wetenschappelijke bevindingen en onderzoeken om te zetten in acties en initiatieven onder de naam  ‘Wave of Change’.
 
Iberostar heeft als doel om resoluut voor een circulaire economie te gaan. Zo wil het afvalvrij zijn tegen 2025 en daarbovenop streeft het koolstofneutraal te zijn tegen 2030. De waterkan op de kamer vul je gewoon zelf naar believen bij, zo wordt er heel wat plastic vermeden! Ook de vis en de zeevruchten die Iberostar op tafel zet, moet tegen 2025 volledig afkomstig zijn uit duurzame bronnen.