Vacances de luxe en Portugal avec Pegase

Portugal, smeltkroes van culturen

Land van delicatessen, spectaculaire stranden en wijn
Terug naar het overzicht

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

Ons aanbod van luxehotels in Portugal werd opgesplitst in de drie regio’s de Algarve, Madeira en de Azoren. Klik hieronder om onze luxeselectie per regio verder te ontdekken.

Ontdek Algarve

Een schitterend juweeltje in het zuiden van Portugal met prachtige zandstranden en verborgen baaien. Landinwaarts vindt u schilderachtige dorpjes die nauwelijks zijn ontdekt door het massatoerisme. Terwijl de avond valt, serveren de restaurants overheerlijke visgerechten en traditionele Portugese specialiteiten. Deze regio heeft heel veel te bieden en is de perfecte keuze voor koppels en families.

Bekijk alle reizen naar de Algarve

Ontdek Madeira

Bloemeneiland. Drijvende tuin. Parel van de Atlantische Oceaan. De roepnamen van Madeira zeggen het allemaal! De archipel, die toebehoort aan Portugal, is steil en rostachtig, maar combineert die robuustheid ook met smaragdgroen bossen, botanische tuinen en een bontgekleurde subtropische vegetatie.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Azoren

Ontdek de Azoren

De Azoren, de blootgelegde toppen van enorme onderzeese bergen, liggen op het kruispunt van de Europese, Amerikaanse en Afrikaanse tektonische platen, en zij getuigen van de krachten die onze planeet voor altijd vormgeven. Dit is een wereld van fumarolen, modderpoelen en gloeiende bronnen; van spelonken, zuilen en grotten gevormd uit ooit gesmolten rots; van blauwe meren omringd door bossen van laurier en ceder, en groene weiden die de hellingen van caldera's vormen.

Klik hier om alle hotels te ontdekken