Vacances de luxe en Portugal avec Pegase

Portugal, smeltkroes van culturen

Land van delicatessen, spectaculaire stranden en wijn

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

Ons aanbod van luxehotels in Portugal werd opgesplitst in de drie regio’s de Algarve, Madeira en de Azoren. Klik hieronder om onze luxeselectie per regio verder te ontdekken.

Ontdek de Algarve

Een schitterend juweeltje in het zuiden van Portugal met prachtige zandstranden en verborgen baaien. Landinwaarts vindt u schilderachtige dorpjes die nauwelijks zijn ontdekt door het massatoerisme. Terwijl de avond valt, serveren de restaurants overheerlijke visgerechten en traditionele Portugese specialiteiten. Deze regio heeft heel veel te bieden en is de perfecte keuze voor koppels en families.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Ontdek Madeira

Bloemeneiland. Drijvende tuin. Parel van de Atlantische Oceaan. De roepnamen van Madeira zeggen het allemaal! De archipel, die toebehoort aan Portugal, is steil en rostachtig, maar combineert die robuustheid ook met smaragdgroen bossen, botanische tuinen en een bontgekleurde subtropische vegetatie.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Azoren

Ontdek de Azoren

De Azoren, de blootgelegde toppen van enorme onderzeese bergen, liggen op het kruispunt van de Europese, Amerikaanse en Afrikaanse tektonische platen, en zij getuigen van de krachten die onze planeet voor altijd vormgeven. Dit is een wereld van fumarolen, modderpoelen en gloeiende bronnen; van spelonken, zuilen en grotten gevormd uit ooit gesmolten rots; van blauwe meren omringd door bossen van laurier en ceder, en groene weiden die de hellingen van caldera's vormen.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.