Vacances de luxe en Portugal avec Pegase

Portugal, smeltkroes van culturen

Land van delicatessen, spectaculaire stranden en wijn

Verrukkelijk genieten met all-inclusive reizen naar Portugal

Reizen naar Portugal is in contact komen met één van de oudste culturen in Europa. Die eeuwenoude cultuur is gastvrij, divers, en overheerlijk! Bezoek Madeira, zwem in de Atlantische Oceaan in de Algarve, en geniet van internationaal bekroonde wijn.

De traditionele keuken van Portugal wordt gekenmerkt door het landschap en geschiedenis. Haar lange kusten voorzien vis, haar wereldrijk introduceerde al vroeg rijst en aardappelen, en haar glooiende en zonnige heuvels leveren een aantal van de beste wijnen ter wereld op. Proef zo veel mogelijk lokale gerechten, taartjes en soorten wijn, en u zal voldaan naar huis terugkeren.

Maar boven alles, staat Portugal gekend om haar adembenemende stranden, kust, en azuurblauwe oceaan. Langs twee kanten omringd door de Atlantische Oceaan en witte stranden is Portugal een echte aanrader voor een all-inclusive vakantie. De exclusieve hotels die Pegase voor u gekozen heeft, liggen op unieke locaties met schitterende uitzichten. Allemaal zorgvuldig geselecteerd zodat reizen naar Portugal voor u echt tot rust komen is.

De Algarve

Een schitterend juweeltje in het zuiden van Portugal met prachtige zandstranden en verborgen baaien. Landinwaarts vindt u schilderachtige dorpjes die nauwelijks zijn ontdekt door het massatoerisme. Terwijl de avond valt, serveren de restaurants overheerlijke visgerechten en traditionele Portugese specialiteiten. Deze regio heeft heel veel te bieden en is de perfecte keuze voor koppels en families.

Bekijk alle reizen naar de Algarve

Ontdek Madeira

Bloemeneiland. Drijvende tuin. Parel van de Atlantische Oceaan. De roepnamen van Madeira zeggen het allemaal! De archipel, die toebehoort aan Portugal, is steil en rostachtig, maar combineert die robuustheid ook met smaragdgroen bossen, botanische tuinen en een bontgekleurde subtropische vegetatie.

Bekijk alle reizen naar Madeira

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Iberostar Selection Lagos Algarve

 • Portugal, Algarve

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges