Vroegboekacties zomer 2024

Aftellen naar uw luxe zomervakantie

Droomt u ook al van een heerlijke zomervakantie? Maak uw dromen waar en boek nu al uw zonvakantie voor volgende zomer! 

Wie tijdig boekt, profiteert van een ruim aanbod hotels en kamertypes. Bovendien geniet u momenteel van grote vroegboekvoordelen.

Op tijd boeken van uw zomervakantie:

Wist u dat er veel voordelen zitten aan het vroegtijdig boeken van uw zomervakantie? Zo is het bijvoorbeeld fijn om op druilerige dagen alvast even weg te dromen over de fantastische tijd die in het verschiet ligt: over de zon, de blauwe zee en de ontspannen dagen langs de waterkant. En over het exclusieve hotel waar u straks logeert en de onberispelijke service die u te wachten staat. Een vakantie begint immers al wanneer u geboekt heeft.


Maar u ervaart meer voordelen wanneer u de zomervakantie van 2024 vroeg boekt:

 

 • De meeste keuze
  Boekt u in het najaar al een luxe vakantie voor volgende zomer, dan heeft u de meeste keuze en vindt u sneller het verblijf van uw dromen. Boekt u later, dan bestaat de kans dat populaire hotels en resorts al zijn uitverkocht. Daarnaast zijn de meeste kamertypes nog beschikbaar als u vroeg boekt. Dat is vooral handig wanneer u bijzondere vakantiewensen heeft of graag in een speciale suite verblijft waar er maar enkele van zijn.


 • Voor de fijnste familievakanties
  Dat de meeste opties in het najaar nog beschikbaar zijn, is ook erg prettig wanneer u met de familie op vakantie gaat komende zomer. Dan is een grotere kamer met meerdere slaapkamers en badkamers het meest comfortabel. Dient u rekening te houden met de schoolvakanties? Dan is het helemaal zaak om er op tijd bij te zijn. De zomervakantie is voor bijna alle hotels de drukste periode en dat betekent dat ze al snel volgeboekt raken.

 • Aftellen naar uw vakantie
  Het aftellen naar uw vakantie is ook een leuk en essentieel onderdeel van de vakantie. Hier geniet u extra lang van als u tijdig uw vakantie boekt. Niet alleen kunt u fantaseren over alle leuke dingen die in het verschiet liggen, maar wellicht wilt u ook het één en ander alvast uitstippelen. Bent u een culinaire fijnproever? Dan kan het handig zijn om na het boeken, op zoek te gaan naar restaurants in de omgeving en zelfs al te reserveren. Zeker wanneer het een sterrenrestaurant betreft en ze een wachtlijst hebben.


 • Vroegboekkorting!
  Wanneer u vroegtijdig uw zomervakantie boekt, bent u niet alleen verzekerd van de vakantie van uw dromen. U profiteert ook nog van een voordelige prijs. Veel van onze luxe en exclusieve hotels en resorts hanteren namelijk een aantrekkelijke vroegboekkorting. Daarom loont het om alvast nu uw zomervakantie van 2024 vast te leggen.Welke Pegase privileges krijgt u er extra bij?

 • Een privé-chauffeur pikt u thuis op (H/T)
 • Sneller door de security via de VIP fast lane
 • Ontspannen wachten in de lounge van Brussels Airport
 • Hand- en ruimbagage zijn altijd inbegrepen
 • Uw golf- en duikmateriaal gaan gratis mee
 • Een privé-chauffeur brengt u naar uw hotel (H/T)