Avaton Resort & Spa

Avaton Resort & Spa opende op 22 juni zijn deuren.

In overeenstemming met de lokale wetgeving met betrekking tot de COVID-pandemie, heeft het hotel de volgende aanpassingen moeten maken in hun werking voor dit zomerseizoen:
Inchecktijd: 15.00 uur en uitchecktijd: 11.00 uur.
Het verwarmde binnenzwembad en het koude dompelbad in de spa werken niet tot nader order van de autoriteiten.

Dankzij de unieke positie van Avaton Resort & Spa zijn de openbare binnenruimtes beperkt, waardoor gasten een veilige afstand kunnen bewaren die voor iedereen comfortabel aanvoelt, en zich kunnen concentreren op het uitzicht en de ruime buitenruimtes. Gasten zijn welkom om gebruik te maken van het roomservice-aanbod en alle maaltijden, inclusief ontbijt, kunnen worden geserveerd in de privacy van uw kamer en balkon, zonder extra roomservice-kosten.

Daarnaast verzekert het hotel dat de hoogste netheid wordt gegarandeerd door het volgen van een strikt reinigings- en desinfectieprotocol van alle werkoppervlakken, openbare ruimtes en kamers. Het personeel krijgt regelmatig een training in sanitaire voorzieningen om een effectieve en snelle reactie op eventuele problemen met het reinigen buiten de cyclus te garanderen. Extra veelvuldig spoelen en reinigen van veelgebruikte ruimtes, trappen, leuningen, ligstoelen enz. is geïmplementeerd. Speciale aandacht wordt besteed aan alle spa-gebieden en faciliteiten met frequente reinigingen en grondige desinfectie na elk individueel gebruik. Zwembaden ondergaan een chemische behandeling die zorgt voor een optimale reinheid en zelfdesinfectie. Persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals antiseptische gels, wegwerphandschoenen, enz.) zijn gratis verkrijgbaar voor iedereen die extra veiligheid en bescherming wenst.