Coronamaatregelen in Réunion

Vanaf 15 juni gaan de grenzen openen voor reizen naar en vanuit de Europese Unie, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk en de vier andere Schengenlanden (Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen). Elk land beslist echter zelf of het zijn grenzen al dan niet opent. Reizen buiten Europa kunnen vooralsnog niet.

Ondanks dat Réunion een Frans overzees departement en dus deel uitmaakt van de Europese Unie is het momenteel nog niet mogelijk om te reizen naar deze bestemming. Tenzij u rechtstreeks vliegt vanuit een Franse luchthaven

Alle passagiers worden uitgenodigd, binnen de 72 uren voorafgaand aan hun vlucht, een virologische test (RT-PCR ) ter detectie van Covid-19 te ondergaan.

Passagiers zullen ook, zowel op de heen- en terugreis, een beëdigde verklaring moeten voorleggen (https://www.interieur.gouv.fr/Actualites/L-actu-du-Ministere/Attestation-de-deplacement-et-de-voyage(externe link)) dat ze symptoomvrij zijn en dat ze geen kennis hebben dat ze in de veertien dagen voor de vlucht contact hebben gehad met een bevestigd geval van covid-19.

Voor toekomstige reizen naar Réunion kan u zich registreren via https://travellersonline.diplomatie.be

Klik op de hotelnaam voor meer informatie per hotel: