Meer luxe, meer voordeel

Boek vroeg en geniet van talloze voordelen

Wie vroeg boekt verzekert zich van zijn droomvakantie met meer voordeel en meer gemoedsrust.
Indien u vroeg boekt geniet u van stevige kortingen en voordelen U garandeert uzelf van uw favoriete  hotel op uw favoriete bestemming en u hebt de eerste keus qua favoriete kamertype en reisperiode.

Daarbovenop blijft u genieten van onze exclusieve privileges. Wij houden ook ons woord en rekenen geen toeslag aan bij stijging van de brandstofprijzen.
Wanneer er kortingen zijn, worden deze meteen verrekend in de prijs die u ziet op de website. U ziet de exacte korting op de check-out pagina bij betaling.

Wij kijken er alvast naar uit om u binnenkort in de watten te leggen!

Aftellen naar uw luxe zomervakantie

Op tijd boeken van uw zomervakantie:

Wist u dat er veel voordelen zitten aan het vroegtijdig boeken van uw zomervakantie? Zo is het bijvoorbeeld fijn om op druilerige dagen alvast even weg te dromen over de fantastische tijd die in het verschiet ligt: over de zon, de blauwe zee en de ontspannen dagen langs de waterkant. En over het exclusieve hotel waar u straks logeert en de onberispelijke service die u te wachten staat. Een vakantie begint immers al wanneer u geboekt heeft.

 

Maar u ervaart meer voordelen wanneer u de zomervakantie van 2024 vroeg boekt:


  • De meeste keuze
    Boekt u in het najaar al een luxe vakantie voor volgende zomer, dan heeft u de meeste keuze en vindt u sneller het verblijf van uw dromen. Boekt u later, dan bestaat de kans dat populaire hotels en resorts al zijn uitverkocht. Daarnaast zijn de meeste kamertypes nog beschikbaar als u vroeg boekt. Dat is vooral handig wanneer u bijzondere vakantiewensen heeft of graag in een speciale suite verblijft waar er maar enkele van zijn.


  • Voor de fijnste familievakanties
    Dat de meeste opties in het najaar nog beschikbaar zijn, is ook erg prettig wanneer u met de familie op vakantie gaat komende zomer. Dan is een grotere kamer met meerdere slaapkamers en badkamers het meest comfortabel. Dient u rekening te houden met de schoolvakanties? Dan is het helemaal zaak om er op tijd bij te zijn. De zomervakantie is voor bijna alle hotels de drukste periode en dat betekent dat ze al snel volgeboekt raken.

  • Aftellen naar uw vakantie

Het aftellen naar uw vakantie is ook een leuk en essentieel onderdeel van de vakantie. Hier geniet u extra lang van als u tijdig uw vakantie boekt. Niet alleen kunt u fantaseren over alle leuke dingen die in het verschiet liggen, maar wellicht wilt u ook het één en ander alvast uitstippelen. Bent u een culinaire fijnproever? Dan kan het handig zijn om na het boeken, op zoek te gaan naar restaurants in de omgeving en zelfs al te reserveren. Zeker wanneer het een sterrenrestaurant betreft en ze een wachtlijst hebben.

  • Vroegboekkorting!

Wanneer u vroegtijdig uw zomervakantie boekt, bent u niet alleen verzekerd van de vakantie van uw dromen. U profiteert ook nog van een voordelige prijs. Veel van onze luxe en exclusieve hotels en resorts hanteren namelijk een aantrekkelijke vroegboekkorting. Daarom loont het om alvast nu uw zomervakantie van 2024 vast te leggen.


Welke Pegase privileges krijgt u er extra bij?

✔️ Inclusief luchthavenvervoer of parking op Brussels Airport

✔️ Hand- en ruimbagage altijd inbegrepen

✔️ Sneller door de security via de Fast Lane in Brussels Airport

✔️ Ontzorgd op reis met onze Pegase protectie 

✔️ Altijd een persoonlijke service via onze Luxury Travel Advisors

✔️ Vertrouwen van een Belgische touroperator

✔️ Keuze uit een Luxe en Premium Luxe vluchtbeleving voor Zuiderse Zon bestemmingen

✔️ Uw prijs blijft onveranderd na reservatie dankzij onze wisselkoersgarantie en het Fuel Protection Program

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.