Ongestoord genieten

Adults Only

Op zoek naar een ontspannend toevluchtsoord zonder kinderen? Of u nu kiest voor een diner bij kaarslicht of een luxe spa, in een Adults Only hotel zijn alle voorzieningen gericht op koppels.

Terwijl een familievakantie zijn charme heeft biedt een adults only hotel u en uw dierbare een kans om te ontspannen in privacy. Zo kan u ongestoord genieten van uw vakantie én van uw gezelschap.

Romantische diners, deugdoende massages op de kamer en privézwembaden dragen bij aan de ervaring, terwijl hotels met privéclubs en mixologielessen een levendige sfeer bieden voor degene die op zoek zijn naar het nachtleven.

Tijdens uw vakantie in een Adults Only hotel, worden enkel volwassenen toegelaten. Bij de beschrijving van deze hotels, staat de minimumleeftijd voor hotelgasten telkens vermeld. Zo kunt u zorgeloos van uw Adults Only vakantie genieten.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Domes Miramare, A Luxury Collection Resort Corfu

 • Griekenland, Corfu

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges