Golf

Wie houdt van golf, verlangt naar het allerbeste wat deze prachtige sport te bieden heeft: uitgelezen locaties en ongeëvenaarde holes op superieure banen.


In de kijker

Persoonlijk advies

Speciale golfpakketten, het regelen van uw green fees, het vastleggen van uw tee-off-tijden. Wij nemen het u graag uit handen. Bovendien geniet u van interessante tarieven dankzij onze nauwe contacten met de hoteliers.

Twijfelt u vooral niet als u vragen heeft. Uw vertrouwde reisagent staat steeds voor u klaar, alsook uw Pegase team. 

Verbeter uw slag met Pegase

Unieke golfervaring

Het Elba Palace Golf & Vital hotel is een heerlijk toevluchtsoord voor golfliefhebbers. Het is omgeven door een uitgestrekt 18-holes golfterrein met zicht op de Atlantische Oceaan. Opvallend zijn de verschillende meertjes en een centrale waterloop die meandert tussen de holes, waardoor u soms verplicht bent om aan de rand van het water te spelen. 

Sla uw slag op de mooiste golfoorden

Wie houdt van golf, verlangt naar het allerbeste wat deze prachtige sport te bieden heeft: uitgelezen locaties en ongeëvenaarde holes op superieure banen.

Daarom selecteerden wij enkele van de meest tot verbeelding sprekende golfhotels, op de meest exquise plekken ter wereld, zowel op exotische bestemmingen als op verborgen parels vlakbij. Deze hotels doen elke golfer, beginnend of geoefend, zich helemaal thuis voelen. De faciliteiten zijn perfect onderhouden en de golfbanen liggen rondom het hotel of in de directe omgeving. 

Bovendien kunt u uw geliefde sport met uw eigen materiaal beoefenen: uw golftas reist bij Pegase namelijk kosteloos mee*. Dit is slechts een van de vele privileges waarvan u geniet tijdens uw vliegvakantie!

Daarnaast biedt Pegase u talloze mogelijkheden om uw golfvakantie extra pigment te geven. Wat zou het bijvoorbeeld geven om op een zomeravond op de Augusta National Golf Course te staan? Ga aan het dromen en stel zelf uw ultieme golfvakantie samen met Pegase Personal

Twijfelt u vooral niet als u vragen heeft. Uw vertrouwde reisagent staat steeds voor u klaar, alsook uw Pegase-team.

* Bij vluchten met Brussels Airlines en Tui Fly, en afhankelijk van uw bestemming. Meer informatie, contacteer ons op het nummer 09/345 40 05.