Pegase Corona Informatiecentrum: alle laatste updates & maatregelen

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort. Bovendien geniet u bij elke boeking gemaakt voor 31/08 van onze gemoedsrustgarantie: u wijzigt kosteloos van datum, bestemming of hotel.

Flexibiliteit troef!

Luxe reizen naar Spanje

Wat u ook wilt van een vakantiebestemming, Spanje heeft het allemaal. Van flamenco en fiesta tot tapas en siesta, er is voor ieder wat wils.

Bekijk ons aanbod in Spanje

Boek uw exclusieve last-minute reis

Droomt u ervan om er last minute even tussenuit te zijn? U vindt bij Pegase een bijzondere selectie van exclusieve hotels en -resorts die u ontvangen in alle luxe. Zoals steeds geniet u van alle exclusieve privileges die reizen met Pegase zo bijzonder maken!
Toon alle last-minute reizen

Waarom boeken bij een erkende reisorganisatie zoals Pegase?

Een reis boeken bij een touroperator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.