Pegase Privileges Exotische vakanties

Wat reizen met Pegase uniek maakt

Met Pegase gunt u zichzelf een exclusieve reiservaring, vanaf het moment dat u uw voordeur sluit tot u weer thuis bent. Wij zijn de enige reisorganisator in België waarbij u geniet van een uitgebreide waaier aan privileges. Pure ontspanning, complete gemoedsrust, ongebreidelde luxe: wij brengen alles samen zodat u op een overgetelijke manier kunt reizen. 

De volgende privileges zijn steeds inbegrepen en maken uw reis uniek: 

 

  • Luxueus onderweg

Na aankomst op uw bestemming brengt uw privéchauffeur u rechtstreeks naar uw hotel. U hoeft dus niet te wachten op een ander reisgezelschap en u maakt geen tussenstops. Bij afloop van uw vakantie brengt uw privéchauffeur u terug naar de luchthaven.

  • Voorrang in de luchthaven 

Als gast van Pegase geniet u van een uiterst vlotte veiligheidscontrole dankzij een aparte doorgang. Uw instapkaart en een eenvoudige streepjescode geven u toegang tot een aparte VIP-doorgang naar de screening.

  • Wacht uw vlucht ontspannen af in de luchthavenlounge 

Als Pegase-klant hebt u toegang tot de diamond lounge op Brussels Airport. Hier kunt u genieten van een lekker ontbijtbuffet terwijl u de krant leest. Mits supplement kunnen wij u ook op verschillende luchthavens in het buitenland toegang geven tot een lounge, vaak met andere extra’s inbegrepen.

  • Een privéchauffeur haalt u thuis op 

Dankzij de Pegase Airport Service brengt een privéchauffeur u zorgeloos richting de vertrekhal van de luchthaven en haalt u weer op bij terugkomst. Het staat u vrij te kiezen of u dit privilege wenst op te nemen. Consulteer hiervoor uw reisagent of neem contact op met ons. Bij een online boeking kan dit privilege bijgeboekt worden aan de prijs van € 120/dossier.