Pegase Privileges Vliegvakanties

Wat reizen met Pegase zo uniek maakt?

Onze service gaat veel verder dan de reservatie van een hotel en transport. Wij volgen uw reis nauwlettend op en staan u bij als u bijkomende wensen heeft. Bovendien geniet u van extra comfort dankzij talloze privileges. Aan dat exclusieve aanbod van bestemmingen en hotels verbinden wij een persoonlijke dienstverlening die mogelijke zorgen compleet wegveegt.

De volgende privileges zijn steeds inbegrepen en maken uw reis uniek* :

VIP EXPERIENCE 

 • Luxueus onderweg
  Zowel bij uw vertrek als terugkeer kunt u kiezen voor luxueus privévervoer tussen uw woning en de luchthaven.** Bovendien wacht op uw bestemming een privétransfer die u rechtstreeks van de luchthaven naar uw verblijf brengt, en terug. 
 • Voorrang in de luchthaven 
  Als gast van Pegase geniet u van een uiterst vlotte check-in en veiligheidscontrole dankzij een aparte doorgang. U kunt dus snel relaxen in het unieke loungeconcept The Loft van Brussels Airlines of van de Diamond Lounge van Brussels Airport, en er proeven van het verfijnde buffet. Mits supplement kunnen wij u ook op verschillende luchthavens in het buitenland toegang geven tot een lounge, vaak met andere extra’s inbegrepen.
 • Alle comfort aan boord 
  U stapt als eerste op het vliegtuig en krijgt, samen met uw gezelschap, een plaats op één van de eerste rijen. Het reserveren van de stoelen is gratis en mogelijk vanaf 1 dag na de reservatie, met uitzondering van Air Malta. 

VERGAANDE SERVICE, ALTIJD DICHTBIJ

 • Zorgeloos vliegen
  -> Ruim ingepakt: 23 kg ruimbagage en 12 kg handbagage
  -> Sportieve bagage: golf- of duikmateriaal vliegt gratis mee. U hoeft dit enkel te melden bij boeking.
  -> Geen onverwachte extra's: nooit een brandstoftoeslag 
 • 30 jaar epxertise in stijlvolle vakantieverblijven 
 • Uitgebreid netwerk van ervaren reisspecialisten voor persoonlijk advies   

* Bij vertrek vanaf Brussels Airport en afhankelijk van uw luchtvaartmaatschappij. Meer informatie, contacteer ons. 

** Dankzij de Pegase Airport Service brengt een privéchauffeur u zorgeloos richting de vertrekhal van de luchthaven en haalt u weer op bij terugkomst. Het staat u vrij te kiezen of u dit privilege wenst op te nemen. Consulteer hiervoor uw reisagent of neem contact op met ons. Bij een online boeking kan dit privilege bijgeboekt worden aan de prijs van € 120/dossier.