Fuerteventura

Luxe reizen naar Fuerteventura

Door haar parelwitte stranden en felblauwe zee wordt Fuerteventura ook wel de Caraïben van Europa genoemd


Alles wat u moet weten over uw reis naar Fuerteventura

Een tip over Fuerteventura

Het meest zuidelijke punt van Fuerteventura bestaat uit het schiereiland Jandia waar de bounty-achtige stranden zo lijken weggeplukt uit de Caraïben
Lees meer

Nog een tip over Fuerteventura

Fuerteventura is een walhalla voor windsurfen. Het strand van Sotavento is dé plaats bij uitstek voor zowel beginnende als professionele windsurfers.
Lees meer

Geldzaken in Fuerteventura

In Spanje betaalt u met euro. Kredietkaarten en Belgische bankkaarten worden zo goed als overal aanvaard.
Lees meer

Klimaat in Fuerteventura

De beste reistijd voor het eiland Fuerteventura in Spanje is van april t/m december, waarin je een aangename temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur op Fuerteventura is 25°C in augustus en de laagste is 19°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 20°C en 24°C.
Lees meer

Gastronomie in Fuerteventura

Fuerteventura is een paradijs voor visliefhebbers. Verspreid over het hele eilanden vindt u vissersdorpjes die minimaal voorzien zijn van één visrestaurant waar de vangst van die dag geserveerd wordt. Een groot deel van de vis op de kaart is dan ook afkomstig uit de zee rondom Fuerteventura. Daarnaast moet u zeker ook het belangrijkste exportproduct van Fuerteventura proberen, Geitenkaas. De Majorero kaas is dé specialiteit van het eiland en staat bij bijna alle (Spaanse) restaurants op de menukaart. De wereldwijd geprezen kaas heeft zelfs een beschermde status.
Lees meer

Beste reisperiode naar Fuerteventura

Het ganse jaar door
Lees meer
Niet gevonden wat u zocht?

Raadpleeg gerust onze alternatieve bestemmingen.